( ! ) Notice: Undefined index: pageId in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/index.php on line 47 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0029 | 416248 | {main}( ) | .../index.php:0 |
( ! ) Notice: Undefined index: link in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 41 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0029 | 416248 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0110 | 548152 | breadcrumb( ) | .../index.php:47 |
( ! ) Notice: Undefined index: html in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 66 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0029 | 416248 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0110 | 548152 | breadcrumb( ) | .../index.php:47 |
( ! ) Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php on line 5 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0029 | 416248 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0166 | 667568 | include( '/home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php' ) | .../index.php:163 |
Kuchnia włoska kojarzy się na świecie głównie z pizzą i makaronem. Tymczasem każdy region we Włoszech ma potrawy ściśle związane z jego specyfiką klimatyczną, przyrodniczą. Veneto ze swym morzem, lagunami, równinami, jeziorami i górami, jest najbardziej zróżnicowanym pod względem środowiskowym regionem Włoch. Ta różnorodność oznacza bogatą tradycję kulinarną, na którą składa się wiele lokalnych produktów. Specyfiką kuchni jest wierność tradycji, przekazywanie sobie receptur z pokolenia na pokolenie. Kuchnia pozostaje w niezmienionej postaci od wieków, a każda najmniejsza miejscowość ma swoją specjalność, która napawa dumą jej mieszkańców. Poznacie niesztandarowe dania kuchni włoskiej i dowiecie się jakie wina podkreślają ich smak.
Od najmłodszych lat mieszał w garach pod okiem swojej babci, więc poznał od podstaw tradycję włoskiego smaku głównie z rodzinnego regionu Veneto.
Jego kuchnia oparta jest na jakościowych produktach ze słonecznej Italii w połączeniu z wyselekcjonowanymi lokalnymi, sezonowymi warzywami, owocami.
Choć kuchnia włoska kojarzy się głównie z pizzą i makaronem, Michele udowadnia jak wiele innych dań można stworzyć opierając się na prostych, ale najwyższej jakości składnikach.