( ! ) Notice: Undefined index: pageId in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/index.php on line 47
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0013416144{main}( ).../index.php:0

( ! ) Notice: Undefined index: link in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 41
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0013416144{main}( ).../index.php:0
20.0048548104breadcrumb( ).../index.php:47

( ! ) Notice: Undefined index: html in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 66
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0013416144{main}( ).../index.php:0
20.0048548104breadcrumb( ).../index.php:47
Jak gotować, żeby nie marnować jedzenia i pieniędzy - kuchnia zero waste - Kuźnia Społeczna. EcoTrendy
Kuźnia Społeczna Bank Żywności w Olsztynie

( ! ) Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php on line 5
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0013416144{main}( ).../index.php:0
20.0068667520include( '/home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php' ).../index.php:163
Jak gotować, żeby nie marnować jedzenia i pieniędzy - kuchnia zero waste

Jak gotować, żeby nie marnować jedzenia i pieniędzy - kuchnia zero waste
Otwarte pokazy kulinarne

21-09-2019 (Sala restauracyjna)
18:00 - 19:00
Jagna Niedzielska
udział bezpłatny (wymagana rejestracja)
Opis

Kuchnia zero waste to szybkie, proste i smaczne gotowanie. Prowadząc nasze domowe kuchnie w takim stylu dbamy o nasze środowisko i portfel. Podczas pokazu kulinarnego Jagna Niedzielska pokaże dwa przepisy, które podpowiedzą jakie produkty wybierać na co dzień, jak je przechowywać i jak w szybki sposób przygotować z nich coś pysznego. W taki sposób, by niczego nie zmarnować.

W trakcie pokazu będzie okazja do zdobycia przez widownię smacznych nagród oraz książki Jagny Niedzielskiej.

Zapraszamy do udziału w niezwykłym show Jagny Niedzielskiej i skorzystania z ciekawej formy jaką jest pokaz kulinarny. Czekają cenne porady, cudowne smaki i zapachy, a na koniec mozliwość spróbowania przygotowanego dania. 

 

Prowadzący
Jagna Niedzielska
Jagna Niedzielska

Kucharka, doradca kulinarny, miłośniczka i propagatorka nurtu zero waste w kulinariach.

Studiowała prawo, ale wybrała gotowanie, ponieważ było bliższe jej sercu. Wychowała się w domu, w którym ograniczano marnowanie żywności do minimum – starannie planowano zakupy, korzystano z domowych zapasów i przetworów, kompostowano odpadki. Te umiejętności przydały się jej, gdy otworzyła własne bistro Tygiel i firmę cateringową.

Jagna prowadzi liczne warsztaty, promujące ideę niemarnowania żywności – m.in. w warszawskim studiu Cook Up. Odbyła staż w pionierskich restauracjach zero waste - Silo w Brighton oraz w Nolla w Helsinkach. Autorka książki „Bez resztek. Kuchnia Zero Waste, czyli nie wyrzucaj pieniędzy i jedzenia”.

Prowadzi program “Kuchnia bez resztek”  oraz  współprowadząca program „Widelcem po mapie” na kanale Kuchnia +.

Fot. Michał Przeździk Buczkowski/Budzik Studio

 

 

brak miejsc
sprawdź wkrótce czy się nie zwolniły

zapraszamy do Stref Otwartych

Sprawdź całą agendę