( ! ) Notice: Undefined index: pageId in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/index.php on line 47 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0020 | 362160 | {main}( ) | .../index.php:0 |
( ! ) Notice: Undefined index: link in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 41 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0020 | 362160 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0101 | 417336 | breadcrumb( ) | .../index.php:47 |
( ! ) Notice: Undefined index: html in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 66 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0020 | 362160 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0101 | 417336 | breadcrumb( ) | .../index.php:47 |
( ! ) Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php on line 5 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0020 | 362160 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0155 | 494592 | include( '/home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php' ) | .../index.php:163 |
Pochodzi z Półwyspu Apenińskiego, ale kilka dekad temu zniewoliła podniebienia wszystkich pokoleń Polaków. Jak zrobić pizzę aby smakowała jak ta podczas wakacji we Włoszech? Podczas warsztatów kierowanych do młodszych smakoszy, nauczymy jak zrobić ciasto i dobrać składniki oraz temperaturę pieczenia. To co może znaleźć się na pizzy, organicza w zasadzie tylko wyobraźnia. Albo surowy „pizzaiolo” który nie toleruje używania do tej potrawy np. ananasa. Ale tym razem przymknie oko na zachcianki uczestników. Maciej Maciejewski, olsztyński specjalista kuchni zero waste, pokaże jak łączyć nieoczywiste składniki, aby przygotować ciekawe efekty smakowe, wykorzystując jednocześnie składniki, które na co dzień goszczą w naszych lodówkach. Najmłodsi samodzielnie przygotują pizzę, a spotkanie zakończy się wspólną degustacją.
*Na warsztaty zapraszamy dzieci w wieku min. 8 lat.
Olsztyński kucharz, specjalista kuchni ZERO WASTE, miłośnik eko-produktów i lokalnych dostawców, a także... znawca i miłośnik włoskich smaków! W swojej kuchni stawia na naturalne produkty, łącząc je w niecodzienne smaki. Swoją pracę wykonuje z pasją i wierzy, że podana na talerzu pozwoli zdobyć serca największych smakoszy.