( ! ) Notice: Undefined index: pageId in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/index.php on line 47
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0009415448{main}( ).../index.php:0

( ! ) Notice: Undefined index: link in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 41
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0009415448{main}( ).../index.php:0
20.0036546992breadcrumb( ).../index.php:47

( ! ) Notice: Undefined index: html in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 66
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0009415448{main}( ).../index.php:0
20.0036546992breadcrumb( ).../index.php:47
Podróż do świata kuchni japońskiej”, warsztat z szefem kuchni restauracji Kingyo - Naoki Ikeda - Kuźnia Społeczna. EcoTrendy
Kuźnia Społeczna Bank Żywności w Olsztynie

( ! ) Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php on line 5
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0009415448{main}( ).../index.php:0
20.0052666336include( '/home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php' ).../index.php:163
Podróż do świata kuchni japońskiej”, warsztat z szefem kuchni restauracji Kingyo - Naoki Ikeda

Podróż do świata kuchni japońskiej”, warsztat z szefem kuchni restauracji Kingyo - Naoki Ikeda
Warsztaty kulinarne

21-09-2019 (Kuchnia warsztatowa)
15:30 - 17:30
Naoki Ikeda
udział bezpłatny (wymagana rejestracja)
Opis

Czy chcielibyście odbyć kulinarną podróż do Kraju Kwitnącej Wiśni? Podczas warsztatów, na które zaprasza Naoki Ikeda z Tokio, nauczycie się jak tworzyć popularne w Japonii dania w tempurze i najbardziej rozpoznawalną japońską potrawę - sushi.

Prowadzący
Naoki Ikeda
Naoki Ikeda

Gotowanie zafascynowało go kiedy był nastolatkiem. Chciał wtedy zaimponować ojcu, który prowadził jedną z najlepszych restauracji w Tokio.

W wieku 18 lat jego specjalnością stało się kaiseki-ryōri – tradycyjny wielodaniowy japoński obiad.

W tym roku osiadł w Olsztynie i został szefem kuchni restauracji Kingyo. Serwuje tu prawdziwe smaki Kraju Kwitnącej Wiśni.

 

 

brak miejsc
sprawdź wkrótce czy się nie zwolniły

zapraszamy do Stref Otwartych

Sprawdź całą agendę