( ! ) Notice: Undefined index: pageId in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/index.php on line 47 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0027 | 416320 | {main}( ) | .../index.php:0 |
( ! ) Notice: Undefined index: link in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 41 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0027 | 416320 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0206 | 548320 | breadcrumb( ) | .../index.php:47 |
( ! ) Notice: Undefined index: html in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 66 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0027 | 416320 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0206 | 548320 | breadcrumb( ) | .../index.php:47 |
( ! ) Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php on line 5 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0027 | 416320 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0255 | 667736 | include( '/home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php' ) | .../index.php:163 |
Ostatnie dekady wyparły ją z naszych stołów. Zagraniczne podróże sprawiły, że zafascynowaliśmy się wpływami obcych kuchni, choćby południowej Europy. Na szczęście lokalni restauratorzy i producenci żywności należący choćby do sieci Dziedzictwa Kulinarnego Warmii, Mazur i Powiśla pokazują nam, że warto sięgać do tradycji kulinarnych miejsca, w którym żyjemy. Na nowo odkrywamy więc stare receptury, lokalne sezonowe produkty, zapomniane warzywa i zioła jak brukiew, topinambur czy bluszczyk kurdybanek. A zwykły spacer do lasu czy na łąkę staje się przygodą, która inspiruje do eksperymentowania z kuchnią w duchu slow, pełną nie tylko odkrywczych smaków ale i zdrowia. Zupy, pierogi, potrawy z ryb i mięs czy ziemniaków popularne od wieków w regionie, zyskują obecnie nową oprawę pełną aromatycznych świeżych ziół, a także polnych kwiatów.
Olsztyński kucharz, specjalista kuchni ZERO WASTE, miłośnik eko-produktów i lokalnych dostawców, a także... znawca i miłośnik włoskich smaków! W swojej kuchni stawia na naturalne produkty, łącząc je w niecodzienne smaki. Swoją pracę wykonuje z pasją i wierzy, że podana na talerzu pozwoli zdobyć serca największych smakoszy.