( ! ) Notice: Undefined index: pageId in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/index.php on line 47
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0033415952{main}( ).../index.php:0

( ! ) Notice: Undefined index: link in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 41
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0033415952{main}( ).../index.php:0
20.0105547912breadcrumb( ).../index.php:47

( ! ) Notice: Undefined index: html in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 66
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0033415952{main}( ).../index.php:0
20.0105547912breadcrumb( ).../index.php:47
Tatar na trzy sposoby - Kuźnia Społeczna. EcoTrendy
Kuźnia Społeczna Bank Żywności w Olsztynie

( ! ) Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php on line 5
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0033415952{main}( ).../index.php:0
20.0170667328include( '/home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php' ).../index.php:163
Tatar na trzy sposoby

Tatar na trzy sposoby
Warsztaty kulinarne

18-09-2020 (Kuchnia warsztatowa)
19:00 - 21:00
Łukasz Wojtas
udział bezpłatny (wymagana rejestracja)
Opis

Tatar wołowy ze skrobanego mięsa to danie o długiej kulinarnej historii, wykwintne, choć proste do przygotowania. Jego tajemnicą jest wysoka jakość i świeżość składników. Zazwyczaj podawany jest z jajkiem, cebulką, kaparami, ogórkami kiszonymi. W starych książkach kucharskich znajdziemy też tatary ze szlachetnych gatunków ryb -  śledzia, pstrąga lub łososia. Dla tych, którym nie po drodze do mięsa i ryb pojawiły się wersje tatara z grzybów lub warzyw, m.in. awokado. Smak mają ciekawy, są niedrogie w przygotowaniu, a składniki na te dania znajdziemy w każdym supermarkecie. Podczas warsztatów będziemy uczyć się potrawy w trzech wersjach: wołowy, z łososia i warzywny. 

Prowadzący
Łukasz Wojtas
Łukasz Wojtas

 

 

brak miejsc
sprawdź wkrótce czy się nie zwolniły

zapraszamy do Stref Otwartych

Sprawdź całą agendę