( ! ) Notice: Undefined index: pageId in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/index.php on line 47 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0033 | 415952 | {main}( ) | .../index.php:0 |
( ! ) Notice: Undefined index: link in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 41 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0033 | 415952 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0105 | 547912 | breadcrumb( ) | .../index.php:47 |
( ! ) Notice: Undefined index: html in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 66 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0033 | 415952 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0105 | 547912 | breadcrumb( ) | .../index.php:47 |
( ! ) Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php on line 5 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0033 | 415952 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0170 | 667328 | include( '/home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php' ) | .../index.php:163 |
Tatar wołowy ze skrobanego mięsa to danie o długiej kulinarnej historii, wykwintne, choć proste do przygotowania. Jego tajemnicą jest wysoka jakość i świeżość składników. Zazwyczaj podawany jest z jajkiem, cebulką, kaparami, ogórkami kiszonymi. W starych książkach kucharskich znajdziemy też tatary ze szlachetnych gatunków ryb - śledzia, pstrąga lub łososia. Dla tych, którym nie po drodze do mięsa i ryb pojawiły się wersje tatara z grzybów lub warzyw, m.in. awokado. Smak mają ciekawy, są niedrogie w przygotowaniu, a składniki na te dania znajdziemy w każdym supermarkecie. Podczas warsztatów będziemy uczyć się potrawy w trzech wersjach: wołowy, z łososia i warzywny.