( ! ) Notice: Undefined index: pageId in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/index.php on line 47
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0018416152{main}( ).../index.php:0

( ! ) Notice: Undefined index: link in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 41
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0018416152{main}( ).../index.php:0
20.0052547632breadcrumb( ).../index.php:47

( ! ) Notice: Undefined index: html in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 66
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0018416152{main}( ).../index.php:0
20.0052547632breadcrumb( ).../index.php:47
W pogoni za smakiem i dietą cud - quo vadis? - Kuźnia Społeczna. EcoTrendy
Kuźnia Społeczna Bank Żywności w Olsztynie

( ! ) Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php on line 5
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0018416152{main}( ).../index.php:0
20.0073667104include( '/home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php' ).../index.php:163
W pogoni za smakiem i dietą cud - quo vadis?

W pogoni za smakiem i dietą cud - quo vadis?
Panele dyskusyjne

22-09-2019 (Sala Stalowa)
10:00 - 11:30
Marta Pawłowska
udział bezpłatny (wymagana rejestracja)
Opis

Na świecie funkcjonuje ponad 600 diet, z których jedne służą nam do utrzymania zdrowia, inne mogą je zrujnować, a jeszcze inne powinny budzić jedynie uśmiech pobłażania. 

Dlaczego z takim uporem wierzymy w diety? W jakim celu ich szukamy, często pędząc przez pół życia od diety do diety, by po latach wreszcie zaufać swojemu ciału, zdrowemu rozsądkowi i umiarowi?

Które diety nam służą i jak dopasować właściwe jedzenie do siebie, a nie siebie do jedzenia? Jaką rolę w naszych zachowaniach żywieniowych odgrywa smak i czym on właściwie jest? Jak nauczyć się smakować jedzenie w sposób, by „smaczny” i „zdrowy” znaczyły to samo?

Jaki sens możemy przypisywać jedzeniu, gdy samo życie zaczyna tracić swój smak? 

W panelu dyskusujnym weźmie udział m. in.: Grzegorz Łapanowski

Kucharz, aktywista i propagator dobrego, sezonowego jedzenia. Założyciel Fundacji “Szkoła na Widelcu”, właściciel dwóch studiów kulinarnych: Food Lab Studio i Food Lab Mini. Autor książek kulinarnych. Obieżyświat i ogrodnik amator. Na co dzień zajmuje się promocją dobrej żywności i idei zdrowego, naturalnego, świeżego i sezonowego jedzenia. Świat przemierza w poszukiwaniu tego, co najlepsze. W wolnych chwilach jeździ na deskorolce i na rowerze. Namiętnie kolekcjonuje i uprawia rośliny. 

Prowadzący
Marta Pawłowska
Marta Pawłowska

Coach zdrowia rodziny, akredytowana w Izbie Coachingu, specjalistka ds. zdrowego żywienia, zajmująca się głównie psychofizycznymi zaburzeniami odżywiania oraz zachowaniami kompulsywnymi.

Trenerka i prelegentka konferencji dla kobiet, autorka i realizatorka jedynych w Polsce warsztatów dot. jedzenia emocjonalnego „Ja i jedzenie: karmię ciało czy zatykam duszę?”.

Pasjonatka edukacji i komunikacji społecznej z dwudziestoletnim doświadczeniem w Polsce i zagranicą, od 14 sierpnia 2019 pełni funkcję Zastępcy Dyrektora Biura Profilaktyki Zdrowotnej w Centrali Narodowego Funduszu Zdrowia. Propagatorka zdrowego stylu życia i prostego jedzenia, wielbicielka Nordic Walking i wszystkiego, co hiszpańskie

 

 

Weź udział

Sprawdź całą agendę