( ! ) Notice: Undefined index: pageId in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/index.php on line 47 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0018 | 416152 | {main}( ) | .../index.php:0 |
( ! ) Notice: Undefined index: link in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 41 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0018 | 416152 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0052 | 547632 | breadcrumb( ) | .../index.php:47 |
( ! ) Notice: Undefined index: html in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 66 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0018 | 416152 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0052 | 547632 | breadcrumb( ) | .../index.php:47 |
( ! ) Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php on line 5 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0018 | 416152 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0073 | 667104 | include( '/home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php' ) | .../index.php:163 |
Na świecie funkcjonuje ponad 600 diet, z których jedne służą nam do utrzymania zdrowia, inne mogą je zrujnować, a jeszcze inne powinny budzić jedynie uśmiech pobłażania.
Dlaczego z takim uporem wierzymy w diety? W jakim celu ich szukamy, często pędząc przez pół życia od diety do diety, by po latach wreszcie zaufać swojemu ciału, zdrowemu rozsądkowi i umiarowi?
Które diety nam służą i jak dopasować właściwe jedzenie do siebie, a nie siebie do jedzenia? Jaką rolę w naszych zachowaniach żywieniowych odgrywa smak i czym on właściwie jest? Jak nauczyć się smakować jedzenie w sposób, by „smaczny” i „zdrowy” znaczyły to samo?
Jaki sens możemy przypisywać jedzeniu, gdy samo życie zaczyna tracić swój smak?
W panelu dyskusujnym weźmie udział m. in.: Grzegorz Łapanowski
Kucharz, aktywista i propagator dobrego, sezonowego jedzenia. Założyciel Fundacji “Szkoła na Widelcu”, właściciel dwóch studiów kulinarnych: Food Lab Studio i Food Lab Mini. Autor książek kulinarnych. Obieżyświat i ogrodnik amator. Na co dzień zajmuje się promocją dobrej żywności i idei zdrowego, naturalnego, świeżego i sezonowego jedzenia. Świat przemierza w poszukiwaniu tego, co najlepsze. W wolnych chwilach jeździ na deskorolce i na rowerze. Namiętnie kolekcjonuje i uprawia rośliny.
Coach zdrowia rodziny, akredytowana w Izbie Coachingu, specjalistka ds. zdrowego żywienia, zajmująca się głównie psychofizycznymi zaburzeniami odżywiania oraz zachowaniami kompulsywnymi.
Trenerka i prelegentka konferencji dla kobiet, autorka i realizatorka jedynych w Polsce warsztatów dot. jedzenia emocjonalnego „Ja i jedzenie: karmię ciało czy zatykam duszę?”.
Pasjonatka edukacji i komunikacji społecznej z dwudziestoletnim doświadczeniem w Polsce i zagranicą, od 14 sierpnia 2019 pełni funkcję Zastępcy Dyrektora Biura Profilaktyki Zdrowotnej w Centrali Narodowego Funduszu Zdrowia. Propagatorka zdrowego stylu życia i prostego jedzenia, wielbicielka Nordic Walking i wszystkiego, co hiszpańskie