( ! ) Notice: Undefined index: pageId in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/index.php on line 47
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0051415296{main}( ).../index.php:0

( ! ) Notice: Undefined index: link in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 41
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0051415296{main}( ).../index.php:0
20.0108546840breadcrumb( ).../index.php:47

( ! ) Notice: Undefined index: html in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 66
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0051415296{main}( ).../index.php:0
20.0108546840breadcrumb( ).../index.php:47
Warsztat kulinarny „Bez reszty. Kuchnia zero waste” - Kuźnia Społeczna. EcoTrendy
Kuźnia Społeczna Bank Żywności w Olsztynie

( ! ) Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php on line 5
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0051415296{main}( ).../index.php:0
20.0141666184include( '/home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php' ).../index.php:163
Warsztat kulinarny „Bez reszty. Kuchnia zero waste”

Warsztat kulinarny „Bez reszty. Kuchnia zero waste”
Warsztaty kulinarne

22-09-2019 (Kuchnia warsztatowa)
10:00 - 12:00
Jagna Niedzielska
udział bezpłatny (wymagana rejestracja)
Opis

Jak gotować szybko, smacznie i zdrowo, jednocześnie nie marnując jedzenia. Idea zero waste w szybkim tempie zdobywa zwolenników na całym świecie. Oznacza przede wszystkim świadome planowanie zakupów, czytanie etykiet, dat ważności oraz odpowiednie przechowywanie produktów spożywczych. Na warsztatach uczestnicy przygotują gniecione kotleciki ziemniaczane z warzywami, zupę chlebową z kimchi i olejem sezamowym oraz krem figowy.

Prowadzący
Jagna Niedzielska
Jagna Niedzielska

Kucharka, doradca kulinarny, miłośniczka i propagatorka nurtu zero waste w kulinariach.

Studiowała prawo, ale wybrała gotowanie, ponieważ było bliższe jej sercu. Wychowała się w domu, w którym ograniczano marnowanie żywności do minimum – starannie planowano zakupy, korzystano z domowych zapasów i przetworów, kompostowano odpadki. Te umiejętności przydały się jej, gdy otworzyła własne bistro Tygiel i firmę cateringową.

Jagna prowadzi liczne warsztaty, promujące ideę niemarnowania żywności – m.in. w warszawskim studiu Cook Up. Odbyła staż w pionierskich restauracjach zero waste - Silo w Brighton oraz w Nolla w Helsinkach. Autorka książki „Bez resztek. Kuchnia Zero Waste, czyli nie wyrzucaj pieniędzy i jedzenia”.

Prowadzi program “Kuchnia bez resztek”  oraz  współprowadząca program „Widelcem po mapie” na kanale Kuchnia +.

Fot. Michał Przeździk Buczkowski/Budzik Studio

 

 

brak miejsc
sprawdź wkrótce czy się nie zwolniły

zapraszamy do Stref Otwartych

Sprawdź całą agendę