( ! ) Notice: Undefined index: pageId in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/index.php on line 47 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0013 | 416224 | {main}( ) | .../index.php:0 |
( ! ) Notice: Undefined index: link in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 41 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0013 | 416224 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0033 | 548224 | breadcrumb( ) | .../index.php:47 |
( ! ) Notice: Undefined index: html in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 66 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0013 | 416224 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0033 | 548224 | breadcrumb( ) | .../index.php:47 |
( ! ) Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php on line 5 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0013 | 416224 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0055 | 667640 | include( '/home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php' ) | .../index.php:163 |
Znakomite autorskie potrawy ramen, bułeczki bao z chrupiącym boczkiem, sandacz miso, kaczka w pięcu smakach, pad thai, koreański BBQ - to kilka kluczowych pozycji ich menu. MISA to kulinarna podróż po Azji, doprawiona międzynarodowymi wpływami i przede wszystkim pasją oraz doświadczeniem. Łączy smaki Japonii, Chin, Indii, Tajldandii i jeszcze kilku innych azjatyckich krajów w sercu Warmii i Mazur. Ich namiastkę poznacie podczas warsztatów z dwiema mistrzyniami kuchni.
W warsztacie weźmie równiez udział Kinga Syczewska
Absolwentka Technikum Gastronomicznego w Olsztynie, gastronomii sztuki kulinarnej na UWM. Doświadczenie zdobywała m.in. w Restauracji Skarbiec, Browarze Warmia, Cudne Manowce, obecnie pracuje w restauracji MISA. Uważa, że każda kuchnia jest ciekawa na swój sposób i z każdej czerpie inne inspiracje i metody kulinarne.
Rodowita olsztynianka. Absolwentka amerykańskiego oddziału prestiżowej szkoły Le Cordon Bleu, która od przeszło 120 lat kształci mistrzów kuchni.
Zbierała doświadczenie m.in. jako szef kuchni w nowojorskich restauracjach. Obecnie prowadzi w Olsztynie restaurację MISA - kuchnię asian fusion łączącą jej doświadczenia.
Fot. Gazeta Wyborcza Olsztyn