( ! ) Notice: Undefined index: pageId in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/index.php on line 47
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0013416224{main}( ).../index.php:0

( ! ) Notice: Undefined index: link in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 41
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0013416224{main}( ).../index.php:0
20.0033548224breadcrumb( ).../index.php:47

( ! ) Notice: Undefined index: html in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 66
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0013416224{main}( ).../index.php:0
20.0033548224breadcrumb( ).../index.php:47
Warsztat „Podróż po Azji z MISĄ - Kuźnia Społeczna. EcoTrendy
Kuźnia Społeczna Bank Żywności w Olsztynie

( ! ) Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php on line 5
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0013416224{main}( ).../index.php:0
20.0055667640include( '/home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php' ).../index.php:163
Warsztat „Podróż po Azji z MISĄ

Warsztat „Podróż po Azji z MISĄ
Warsztaty kulinarne

21-09-2019 (Kuchnia warsztatowa)
10:00 - 12:00
Izabela Gajdamowicz
udział bezpłatny (wymagana rejestracja)
Opis

Znakomite autorskie potrawy ramen, bułeczki bao z chrupiącym boczkiem, sandacz miso, kaczka w pięcu smakach, pad thai, koreański BBQ - to kilka kluczowych pozycji ich menu. MISA to kulinarna podróż po Azji, doprawiona międzynarodowymi wpływami i przede wszystkim pasją oraz doświadczeniem. Łączy smaki Japonii, Chin, Indii, Tajldandii i jeszcze kilku innych azjatyckich krajów w sercu Warmii i Mazur. Ich namiastkę poznacie podczas warsztatów z dwiema mistrzyniami kuchni.

W warsztacie weźmie równiez udział Kinga Syczewska

Absolwentka Technikum Gastronomicznego w Olsztynie, gastronomii sztuki kulinarnej na UWM. Doświadczenie zdobywała m.in. w Restauracji Skarbiec, Browarze Warmia, Cudne Manowce, obecnie pracuje w restauracji MISA. Uważa, że każda kuchnia jest ciekawa na swój sposób i z każdej czerpie inne inspiracje i metody kulinarne.

Prowadzący
Izabela Gajdamowicz
Izabela Gajdamowicz

Rodowita olsztynianka. Absolwentka amerykańskiego oddziału prestiżowej szkoły Le Cordon Bleu, która od przeszło 120 lat kształci mistrzów kuchni.

Zbierała doświadczenie m.in. jako szef kuchni w nowojorskich restauracjach. Obecnie prowadzi w Olsztynie restaurację MISA - kuchnię asian fusion łączącą jej doświadczenia.

Fot. Gazeta Wyborcza Olsztyn

 

 

brak miejsc
sprawdź wkrótce czy się nie zwolniły

zapraszamy do Stref Otwartych

Sprawdź całą agendę