( ! ) Notice: Undefined index: pageId in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/index.php on line 47 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0019 | 416320 | {main}( ) | .../index.php:0 |
( ! ) Notice: Undefined index: link in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 41 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0019 | 416320 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0120 | 548320 | breadcrumb( ) | .../index.php:47 |
( ! ) Notice: Undefined index: html in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 66 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0019 | 416320 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0120 | 548320 | breadcrumb( ) | .../index.php:47 |
( ! ) Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php on line 5 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0019 | 416320 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0162 | 667736 | include( '/home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php' ) | .../index.php:163 |
Kuchnia wegetariańska zyskuje na popularności, choćby dlatego, że jest zdrowa, nie obciąża organizmu i jest dobra dla środowiska. Podczas przygotowywania dań najlepiej korzystać z jak najkrótszej drogi od pola do stołu. Ekologicznych gospodarstw na Warmii i Mazurach wciąż przybywa. Kupując na lokalnym ryneczku czy bezpośrednio w gospodarstwie mamy pewność, że warzywa, owoce i zioła są świeże i naturalne. Kuchnia wegetariańska nie wyłącza produktów odzwierzęcych, w przepisach znajdziemy także jajka, sery, masło czy śmietanę. Mamy więc szerokie pole do wyobraźni i eksperymentowania, sięgając po receptury z różnych stron świata.
Na warsztatach przygotujemy lekkostrawne, pełne aromatu dania, które swoją prostotą, połączoną z wysokiej jakości produktami, skuszą nawet typowych mięsożerców. Poszerz swoje kulinarne horyzonty!
Rodowita olsztynianka. Absolwentka amerykańskiego oddziału prestiżowej szkoły Le Cordon Bleu, która od przeszło 120 lat kształci mistrzów kuchni.
Zbierała doświadczenie m.in. jako szef kuchni w nowojorskich restauracjach. Obecnie prowadzi w Olsztynie restaurację MISA - kuchnię asian fusion łączącą jej doświadczenia.
Fot. Gazeta Wyborcza Olsztyn