( ! ) Notice: Undefined index: pageId in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/index.php on line 47 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0005 | 362352 | {main}( ) | .../index.php:0 |
( ! ) Notice: Undefined index: link in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 41 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0005 | 362352 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0027 | 417528 | breadcrumb( ) | .../index.php:47 |
( ! ) Notice: Undefined index: html in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 66 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0005 | 362352 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0027 | 417528 | breadcrumb( ) | .../index.php:47 |
( ! ) Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php on line 5 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0005 | 362352 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0041 | 494784 | include( '/home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php' ) | .../index.php:163 |
Co oznacza dieta planetarna w praktyce? Jak jeść zdrowo na co dzień, zachowując smak i przyjemność? W XXI wieku stoimy w obliczu jednego z największych wyzwań naszej cywilizacji. Postępująca degradacja środowiska i zmiany klimatyczne grożą załamaniem się rynku żywności. Na te wyzwania nakłada się epidemia otyłości i nadwagi. Do tego problemy z nadkonsumpcją, a jednocześnie z marnotrawstwem. Jak twierdzą naukowcy z Eat Lancet, system żywnościowy, to co i jak jemy w dużej mierze decyduje o kondycji planety i naszej własnej.
Zapraszamy do udziału w niezwykłym show Grzegorza Łapanowskiego i skorzystania z ciekawej formy jaką jest pokaz kulinarny. Czekają cenne porady, cudowne smaki i zapachy, a na koniec mozliwość spróbowania przygotowanego dania.
Kucharz, aktywista i propagator dobrego, sezonowego jedzenia. Założyciel Fundacji “Szkoła na Widelcu”, właściciel dwóch studiów kulinarnych: Food Lab Studio i Food Lab Mini. Autor książek kulinarnych.
Obieżyświat i ogrodnik amator. Na co dzień zajmuje się promocją dobrej żywności i idei zdrowego, naturalnego, świeżego i sezonowego jedzenia. Świat przemierza w poszukiwaniu tego, co najlepsze. W wolnych chwilach jeździ na deskorolce i na rowerze. Namiętnie kolekcjonuje i uprawia rośliny.