( ! ) Notice: Undefined index: pageId in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/index.php on line 47
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0015416416{main}( ).../index.php:0

( ! ) Notice: Undefined index: link in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 41
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0015416416{main}( ).../index.php:0
20.0082548416breadcrumb( ).../index.php:47

( ! ) Notice: Undefined index: html in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 66
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0015416416{main}( ).../index.php:0
20.0082548416breadcrumb( ).../index.php:47
„Dieta planetarna w praktyce” - Warsztat kulinarny z Grzegorzem Łapanowskim - Kuźnia Społeczna. EcoTrendy
Kuźnia Społeczna Bank Żywności w Olsztynie

( ! ) Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php on line 5
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0015416416{main}( ).../index.php:0
20.0144667832include( '/home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php' ).../index.php:163
„Dieta planetarna w praktyce” - Warsztat kulinarny z Grzegorzem Łapanowskim

„Dieta planetarna w praktyce” - Warsztat kulinarny z Grzegorzem Łapanowskim
Warsztaty kulinarne

22-09-2019 (Kuchnia warsztatowa)
13:00 - 15:00
Grzegorz Łapanowski
udział bezpłatny (wymagana rejestracja)
Opis

Jeśli chcemy wykarmić ludzkość w przyszłości, potrzebna jest globalna rewolucja kulinarna. W jej założeniu mięso stanie się przystawką, a produkcja owoców, warzyw, roślin strączkowych, będzie musiała się podwoić. Aby zrównoważyć potrzeby związane ze zdrowiem ludzi z tymi dotyczącymi środowiska naturalnego, zalecana dieta zakłada więc ograniczenie spożycia czerwonego mięsa i cukru o połowę. Co oznacza dieta planetarna w praktyce? Jak jeść zdrowo na co dzień, zachowując smak i przyjemność? Na talerz planetarny składac się będą m.in. Tabbouleh  Baba ghanoush czy Salsa z kolorowych pomidorów.

Prowadzący
Grzegorz Łapanowski
Grzegorz Łapanowski

Kucharz, aktywista i propagator dobrego, sezonowego jedzenia. Założyciel Fundacji “Szkoła na Widelcu”, właściciel dwóch studiów kulinarnych: Food Lab Studio i Food Lab Mini. Autor książek kulinarnych.

Obieżyświat i ogrodnik amator. Na co dzień zajmuje się promocją dobrej żywności i idei zdrowego, naturalnego, świeżego i sezonowego jedzenia. Świat przemierza w poszukiwaniu tego, co najlepsze. W wolnych chwilach jeździ na deskorolce i na rowerze. Namiętnie kolekcjonuje i uprawia rośliny. 

 

 

brak miejsc
sprawdź wkrótce czy się nie zwolniły

zapraszamy do Stref Otwartych

Sprawdź całą agendę