13.00-14.00 - warsztaty kulinarne z Pizzerią Non Solo - nr 1
Gotują w Olsztynie, ale po włosku, dlatego przykładają wielką wagę do oryginalnych składników, które sprowadzają regularnie z Włoch, dbając o ich świeżość i najwyższą jakość. Aby zrobić dobrą pizzę konieczne jest przestrzeganie pewnych zasad przy wyborze podstawowych składników i ich łączeniu. Włoska mąka 00 i 24 godzinny czas fermentowania to główny klucz do sukcesu. Składniki najwyższej jakości, piec do pizzy no i prawdziwi pizzermani - to gwarancja ciekawych warsztatów.
Profesjonalny pizzerman, właściciel Non Solo Pizza. Wkłada w swoja pracę 100% serca i emocji. Swoja pracę wykonuje z pasją. Wierzy, że owoce tej pasji podane na talerzu i przyprawione z włoską finezją pozwolą zdobyć serca włoskich smakoszy. Udowodnia, że po najlepszą pizzę nie trzeba jechać do Włoch. Mistrzowska pizza jest już w Olsztynie!