( ! ) Notice: Undefined index: pageId in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/index.php on line 47 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0018 | 415456 | {main}( ) | .../index.php:0 |
( ! ) Notice: Undefined index: link in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 41 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0018 | 415456 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0058 | 547000 | breadcrumb( ) | .../index.php:47 |
( ! ) Notice: Undefined index: html in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 66 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0018 | 415456 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0058 | 547000 | breadcrumb( ) | .../index.php:47 |
( ! ) Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php on line 5 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0018 | 415456 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0096 | 666344 | include( '/home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php' ) | .../index.php:163 |
Warsztaty wycisną co się da… z buraka. Przekonacie się, czy ten twardy jegomość jest naprawdę ciężkim zawodnikiem. Dania będą odbiegały trochę od tradycyjnych buraczków z kuchni naszej mamy i babci. Na stole pojawi się koktajl z buraka a także dynia w postaci pasty kanapkowej. Bogactwo sezonowych warzyw pozwoli na przygotowanie wyśmienitego jesiennego risotto. A na słodko - gruszkowy deser.
Sercem jej domu jest kuchnia w której miesza smaki i zapachy. Każdy, kto ją odwiedza zasiada przy kuchennym stole i nie chce zmienić miejsca na kanapę w salonie. Od zawsze interesowała się kuchnią, a podczas podróży odkrywała nowe smaki.
Jedna z nich zawiodła ją do trzeciej edycji programu MasterChef. Oprócz gotowania na pokładzie samolotu, miała okazję pichcić dla samego Gordona Ramseya i usłyszeć słowa uznania.
Swoimi kulinarnymi doświadczeniami dzieli się z ludźmi prowadząc szkolenia i warsztaty kulinarne.