( ! ) Notice: Undefined index: pageId in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/index.php on line 47 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0015 | 415840 | {main}( ) | .../index.php:0 |
( ! ) Notice: Undefined index: link in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 41 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0015 | 415840 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0080 | 547376 | breadcrumb( ) | .../index.php:47 |
( ! ) Notice: Undefined index: html in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/functions.php on line 66 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0015 | 415840 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0080 | 547376 | breadcrumb( ) | .../index.php:47 |
( ! ) Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php on line 5 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0015 | 415840 | {main}( ) | .../index.php:0 |
2 | 0.0133 | 666752 | include( '/home/kuznia/domains/kuzniaspoleczna.pl/public_html/eco-trendy/wydarzenie.php' ) | .../index.php:163 |
Bosko bo włosko - pod takim hasłem odbędą się warsztaty z Michele Maccari, szefem kuchni Restauracji Da Andrea Casa di Prosecco, pochodzącym z regionu Wenecja Euganejska. Jego wykwintne dania bazują m.in. na owocach morza i innych produktach wysokiej jakości sprowadzanych bezpośrednio z Włoch. Restauracja posiada ogromny wybór włoskich win które dobiera do potraw.
Na przystawkę pojawi się tatar z łososia podawany na świeżym guacamole na bazie awokado, cebuli, ogórka, rzodkiewki. A do niego wino Petrussa - Sauvignon Blanc. W dalszym menu: zupa rybna przygotowana na bazie świeżych pomidorów, ziół z bogatą zawartością ryb i owoców morza. Danie główne to halibut confitowany w warzywach podawany z winem Donnafugata - Chardonnay. Na deser fondant czekoladowy z „płynną duszą” oraz wino Porto.
Od najmłodszych lat mieszał w garach pod okiem swojej babci, więc poznał od podstaw tradycję włoskiego smaku głównie z rodzinnego regionu Veneto.
Jego kuchnia oparta jest na jakościowych produktach ze słonecznej Italii w połączeniu z wyselekcjonowanymi lokalnymi, sezonowymi warzywami, owocami.
Choć kuchnia włoska kojarzy się głównie z pizzą i makaronem, Michele udowadnia jak wiele innych dań można stworzyć opierając się na prostych, ale najwyższej jakości składnikach.